TRÉNINKOVÁ ADAPTACE FRIES2GO

Od zájmu o bezobslužný Hranolko.MAT v konceptu Fries2GO, až po první den provozu vede adaptivní cesta o pěti, shodně významných a nezaměnitelných, krocích.

 

1. PREZENTACE KONCEPTU

Technicko-obchodní představení Hranolko.MATu i provozujícího konceptu Fries2GO (v délce trvání do 90 minut) na předem sjednané lokalitě provozu franchisora představuje:

  • příběh konceptu a výhradního distributora bezobslužného automatu SARATOGA
  • detail chorvatského výrobce Integra System
  • technická část: funkce automatu, vnitřní vybavení a uzpůsobení, dostupnost plnění, platební systémy, ovládání, vzdálená správa 
  • ochutnávka produktu – hranolek
  • obchodní část: cena zařízení, možnosti financování, termín dodání, základní ekonomika)
  • koncept Fries2GO

 

 

2. DETAILNÍ EKONOMIKA

Ucelené výstupní a variabilní kalkulace provozu Hranolko.MATu v délce trvání leasingové smlouvy (nejvýše 7 let) dle předpokladů místa provozu, při zadání třech proměnných: průchodnost = predikce vydaných porcí/ den, ceně hranolek bez DPH, výše nájmu prostor pro umístění Hranolko.MATu a přístupu k němu.

 

 

3. FINANCOVÁNÍ PODNIKÁNÍ

Závazek franchisanta úhradou zálohy prostřednictvím kauce ve výši 20% celkové ceny investice hranolkového automatu. Zbylých 80% je možné doplatit prostřednictvím leasingového nebo úvěrového splácení, nejpozději v den oznámení termínu instalace zařízení na místo provozu franchisorem, zpravidla do 2-3 měsíců od splacení zálohy.

 

 

4. SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ

Rámcová Smlouva o franchise určující práva a povinnosti franchisanta/ partnera a franchisora v délce její platnosti (5 let + opce na 2x dalších 5 let = obvyklá délka životnosti zařízení) vč. navazujících smluv a dohod zejména o dodávkách surovin a obalového materiálu, servisním zabezpečení ad.

 

 

5. APLIKOVANÝ TRÉNINK

Připravenost k provozu, a to i v pasivní investici, je nezbytná část úspěšného evolučního procesu – ADAPTECE a následného nekonfliktního podnikání. Každý franchisant/ partner nebo nominovaný Fries.MAN, je školen k uživatelskému ovládání Hranolko.MATu, surovinovému a obalovému plnění (vč. výměny oleje) a odtěžování bankovek/ mincí (obvykle 1-2 dny). Součástí ADAPTACE je aplikovaný trénink všech dosažených dovedností na místu bydlišti nejbližším provozujícím automatu, v délce trvání jednoho měsíce nebo do vydaných 1.000 porcí.

YOU

WIN

Translate web »