Integra System

Světová třída vendingových strojů, která překonává všechny rekordy v rychlosti smažení. Stačí jen 35 sekund při zachování stálé kvality finálního produktu – hranolek. Skvěle připravené, křupavé a chutné McCain hranolky, to je koncept Fries2GO prostřednictvím automatů od chorvatského výrobce Intega System.

Mistrovské dílo rychlosti a kvality, která vydrží. Kvalita se měří rychlostí přípravy a spokojeností zákazníků při vychutnávání konečného produktu. Klíčová schopnost bezobslužného automatu Integra Saratoga spočívá v rychlé dodací lhůtě směrem k zákazníkovi (obvykle 2-3 měsíce) a nepřetržitém provozu s minimem mechanických zásahů.  

Koncept Fries2GO disponuje celorepublikovým servisním pokrytím na území Česka s obvyklou reakční dobou do 48 pracovních hodin.

Bezobslužné automaty Integra Saratoga nabízí velký objemem mražené suroviny (hranolek), který zajistí dostatečné množství k usmažení až 100 velkých porcí po 100g. 

Naši Franchisanti a Partneři tak mohou dosáhnout obrovských zisků ve velmi krátkém čase, a to v kombinaci rychlosti stroje, četností jeho umístění, bezvadnou spolehlivostí a kvalitou produktu. 

 

YOU

WIN

Translate web »