Strategie výrobce je postavena na principech, které jsou základem McCainu

McCain, jako největší světový výrobce mražených brambor a předkrmů zásobuje významnou část světových restaurací a pohostinských zařízení. Mnoho z těchto provozoven (především restaurace) bylo uzavřeno nebo byl jejich provoz omezen vládami restrikcemi ve snaze omezit šíření COVID-19. I když tyto kroky McCain plně podporoval, měly významný dopad na vlastní podnikání. Od začátku krize je McCain prioritou číslo jedna bezpečnost lidí, jejich rodin, komunit a spotřebitelů.

  1. inovace
  2. oddanost zákazníkovi
  3. udržitelný růst
  4. vítězná kultura se silnými rodinnými hodnotami

 

Zlepšení účinnosti zemědělských zdrojů a přizpůsobení se změně klimatu

Tím, jak celosvětová populace stoupá, poptávka po potravinách stále roste a zemědělská odvětví jsou pod rostoucím tlakem maximalizace výnosů. Pěstitelé se snaží přizpůsobit změně klimatu, přijmout udržitelné a inovativní pěstitelské postupy a zmírnit dopady na životní prostředí – například nedostatek vody. McCain, jako lídr v bramborářském průmyslu věří, že při řešení těchto výzev musí jednat v partnerství.

Brambory hrají důležitou roli v potravinovém řetězci a mají nižší uhlíkovou stopu než většina ostatních zemědělských produktů. Jako jeden z nejbohatších rostlinných zdrojů dietních živin na planetě bude tato surovina hrát důležitou roli ve výživě budoucích generací.

Po desetiletí McCain spolupracuje s pěstiteli, disponuje přibližně 3 500 pěstiteli po celém světě, které podporuje specializovaný tým více než 260 zemědělských odborníků McCain. Spolupracují s pěstiteli, aby jim poskytovali rady, sdíleli osvědčené postupy a pomáhali zajistit budoucí provoz. Od snižování CO2 po efektivní využívání vody, biologickou rozmanitost až po postupy regenerativního zemědělství. McCain se zavázal prosazovat udržitelnost pěstování brambor.

Jako lídr v bramborářském průmyslu je McCain součástí řady obchodních, průmyslových a globálních partnerství a koalic, aby pomohl k dalším inovacím a pokroku v těchto zásadních tématech. 

 

McCAINOVO ŠESTERO

1  ZEMĚDĚLSTVÍ
McCain je partnerem s více než 3 500 pěstitelI na 5 kontinentech.

2  VELKOOBCHOD
McCain spolupracuje s více než 40 000 dalšími dodavateli po celém světě.

3  VÝROBA
McCain celosvětově provozujeme 51 závodů s podporou 15 výzkumných a vývojových pracovišť.

4  BALENÍ
McCain balí hranolky, bramborové speciality, předkrmy, hlavní chody, zeleninu, pizzy a dezerty přímo ve svých provozech.

5  SKLADOVÁNÍ
McCainprůměrný den skladuje přes 530 000 tun hranolků v chladírenských skladech po celém světě.

6  DOPRAVA
McCain většinu svých produktů distribuuje kamiony, železniční a námořní dopravu do místních skladů, 

 

McCAINOVI MILNÍKY

  • více jak 3.500 pěstitelů
  • téměř 6,6 milionu tun nakoupených brambor
  • více jak 22tis. zaměstnanců
  • 51 sazenic umístěn z 95% ve venkovských lokalitách
  • prodej ve 160 zemích světa
  • příjmy přes 10 miliard kanadských dolarů

 

McCain výroční zprávu stahujte ZDE

YOU

WIN

Translate web »